Främsta anledningen till att jag har hund

Främsta anledningen till att jag har hund

Det finns så klart många anledningar till varför jag har hund. Sällskap, trygghet, avel & uppfödning, sociala kontakter med likasinnade osv. Men den främsta anledningen är faktiskt den lyckan som det är att gå en helt vanlig promenad i skogen med glada, skuttiga och outtröttliga följeslagare.

Mor och dotter. Svedala Klara Kristall och Alla Tiders Greta Goding
Mor och dotter. Svedala Klara Kristall och Alla Tiders Greta Goding

Inte fasen hade jag gett mig ut i ur och skur om det inte varit för Klara och Greta! Nej, då hade jag kommit på en massa olika ursäkter för att stanna inne. För trött, för regnigt, för kallt, för varmt, för mörkt, för kort om tid.

Idag hade jag definitivt sagt att det är för snöigt.

Vilken tur att brudarna då propsade på sin vanliga lunchpromenad, annars hade jag ju missat allt det vackra i den vintervita skogen.

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]

Publicerat

i

, ,

av

Etiketter:

Alla Tiders Kennel