CERT och BIR på Backamo

CERT och BIR i Backamo

Vilken dag det blev på Backamo!

20 västgötar anmälda och massor av fina tikar. I öppenklassen stog tre av fyra för championatet, dvs de behövde ”bara” ett cert till för att bli Svensk Champion. En fullmatad championklass var det också.

När Klara blivit bästa juniortik med ck var jag redan nöjd och förväntade mig inte något mer i den starka konkurrensen. I bästa tikklassen var det 10 tikar med CK! Men Henrik Härling satte till min stora förvåning, men oerhörda glädje, Klara först. Det var stort för mig. Sedan blev det tävlan om bäst i rasen och även där valde domaren att sätta Klara som etta.

Vi stannade till gruppfinalen men hade inget att hämta där. Men det är ändå kul att visa upp vår ras, tycker jag.

Kritiken kan du läsa här >>


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Alla Tiders Kennel